Snabb leverans
Enkla returer
Svensk design & kvalitet

Hållbarhet

LITET MEN UTOMORDENTLIGT SORTIMENT

Vi är inte ett fast-fashion-företag, utan har ett relativt litet sortiment av genomarbetade byxmodeller med grym passform och komfort. Kvalitet över kvantitet är ledorden, och då och då släpper vi en ny väl genomtänkt byxmodell som vi vet att ni kommer att älska, och ibland får vi gästspel av en bästsäljare i ny färg.


BYXOR SOM HÅLLER

Vi tar avstånd från kortlivade mikrotrender som ofta produceras i all hast, utan ser till plagg som kan användas om och om igen, både nu och om några år. I den mån vi har möjlighet producerar vi våra plagg i återvunna och mer hållbara material.


FÖRPACKNINGAR OCH FRAKT

Vi har övergått till att endast skicka våra paket i pappersförpackningar, som är snällare för miljön och har en betydligt bättre återvinningsprocess än plastförpackningar. Vi har även valt att fasa ut de hang tags vi tidigare haft på våra plagg, vilket gör en stor skillnad i det stora loppet. 

Givetvis är vår frakt, import och export klimatkompenserad.


MINSKAD TRANSPORT I FORM AV RETURER

För att minska felköp som sedan leder till transport och returer och ytterligare transport av ny produkt vill vi göra det enkelt för våra kunder att köpa rätt storlek direkt. Därför har alla våra byxor individuella storleksguider, så att du enkelt kan hitta vilken storlek och längd just du ska köpa.