Snabb leverans
Enkla returer
Svensk design & kvalitet

WINTER SALE: 40-70% >

NEWS DROP
Lågmidjade kostymbyxorna Hazel är här!
SHOPPA NU

BLACK WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     BLACK WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     BLACK WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     BLACK WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     BLACK WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     BLACK WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //

Sista chansen

VÅRA BYXOR
VI KAN BYXOR

Existerar den perfekta byxan? Det tycker vi på MADLADY, för det är just det som vi har jobbat på senaste åren. Vi märkte att våra kunder berömde oss för våra byxor och dess passform. Vi har därför fortsatt att undersöka vad det innebär att bära upp titeln "den perfekta byxan". Idag kan vi stolt presentera ett noggrant utvalt sortiment med byxor som är rätt i tiden när det kommer till looken, utan att kompromissa på tygets kvalitét och egenskaper. Vi har tänkt på varje ficka och söm för att i sin helhet ta fram produkter som har den perfekta passformen. Dessutom finns våra byxor i olika längder, så du hittar alltid något till dig.

Read more

VÅRA BYXOR

Filtrera Filtrera
Filtrera Filtrera
Färg
Sida
Sortera på
Sätt fallande sortering
Sida
Sortera på
Sätt fallande sortering
 1. Högmidjade Kostymbyxor Med Stråveck - Sally
  As low as 599,00 kr
 2. Högmidjade Kostymbyxor - Nova
  As low as 599,00 kr
 3. V2 Högmidjade kostymbyxor Med Stråveck - Sally
  As low as 599,00 kr
 4. V2 Högmidjade Kostymbyxor - Nova
  As low as 599,00 kr
 5. Högmidjade Skinnbyxor - Hunter
  As low as 359,40 kr Regular Price 599,00 kr
  40% OFF
 6. Högmidjade Kostymbyxor Utan Fickor - Hazel
  As low as 599,00 kr
 7. Högmidjade Manchesterbyxor - Stella
  As low as 419,40 kr Regular Price 699,00 kr
  40% OFF
 8. Högmidjade leggings Med Stråveck - Kennedy
  As low as 149,70 kr Regular Price 499,00 kr
  70% OFF
 9. Högmidjade Läderleggings - Peg
  As low as 249,50 kr Regular Price 499,00 kr
  50% OFF
 10. Högmidjade Vida Jeans - Rory
  As low as 599,00 kr
 11. Högmidjade Vida Jeans - Trace
  As low as 599,00 kr
 12. Högmidjade Vida Byxor - Sienna
  As low as 599,00 kr
 13. Högmidjade Linnebyxor - Lou
  As low as 599,00 kr
Sida
Sortera på
Sätt fallande sortering
Visar x av y produkter

VI KAN BYXOR

Oavsett ifall du letar efter ett par kostymbyxor, jeans eller veganska läderbyxor har vi byxorna för dig. Våra kunder lovordar oss för hur bra passform våra byxor har, hur bekväma och stretchiga material vi använder och många säger att vi är den enda butiken där de hittar byxor som faktiskt passar dem. Vi specialiserar oss på byxor i olika längder som inte bara är den traditionella standard-längden - här hittar du byxor både till långa och korta personer. No more #shortgirlproblems och #tallgirlproblems när det kommer till byxor! Vårt sortiment har även byxor i olika midjehöjder som sträcker sig från highwaist till mid waist och low waist. För alla jeansälskare kan vi meddela att du både kan hitta wide leg jeans, straight leg jeans, bootcut jeans och skinny jeans hos oss.

PERFEKTA PASSFORMEN MED PERFEKTA BYXAN

Ute efter något lite mysigare än kostymbyxor? We got you. Självklart har vi även mysbyxor, pyjamasbyxor och linnebyxor som passar perfekt för lite mer avslappnade tillfällen. För dagar då du vill vara lite extra edgy har vi även cargobyxor, de är ju trots allt MADLADY-klassiker.