Snabb leverans
Enkla returer
Svensk design & kvalitet
SUMMER SALE
Upp till 50% rabatt + 10% extra
KOD: XTRA10
Erbjudandet gäller på utvalda byxor

SALE: 40-70% >

CYBER WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     CYBER WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     CYBER WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     CYBER WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     CYBER WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //     CYBER WEEK 20% PÅ ALLT     //     BEGRÄNSAT ANTAL     //     SÄLJER FORT!     //

Leverans innan jul:

VÅRA BYXOR
VI KAN BYXOR

Existerar den perfekta byxan? Det tycker vi på MADLADY, för det är just det som vi har jobbat på senaste åren. Vi märkte att våra kunder berömde oss för våra byxor och dess passform. Vi har därför fortsatt att undersöka vad det innebär att bära upp titeln "den perfekta byxan". Idag kan vi stolt presentera ett noggrant utvalt sortiment med byxor som är rätt i tiden när det kommer till looken, utan att kompromissa på tygets kvalitét och egenskaper. Vi har tänkt på varje ficka och söm för att i sin helhet ta fram produkter som har den perfekta passformen. Dessutom finns våra byxor i olika längder, så du hittar alltid något till dig.

Read more

VÅRA BYXOR

Filtrera Filtrera
Filtrera Shoppingalternativ
Färg
Sida
Sortera på
Sätt fallande sortering
Sida
Sortera på
Sätt fallande sortering
 1. Lågmidjade Bootcut Jeans - Claire
  As low as 699,00 kr
 2. Mid Waist Loungebyxor - Eyla
  As low as 499,00 kr
 3. Mid Waist Kostymbyxor Med Stråveck - Gina
  As low as 649,00 kr
 4. Lågmidjade Kostymbyxor - Cybel
  As low as 454,30 kr Regular Price 649,00 kr
  30% OFF
 5. Mid Waist Kostymbyxor - Gwen
  As low as 649,00 kr
 6. Högmidjade Kostymbyxor Med Stråveck - Sally
  As low as 299,50 kr Regular Price 599,00 kr
  50% OFF
 7. Mid Waist Jeans - Dina
  As low as 749,00 kr
 8. Mid Waist Kostymbyxor Utan Fickor - Hazel
  As low as 324,50 kr Regular Price 649,00 kr
  50% OFF
 9. Högmidjade Kostymbyxor - Erin
  As low as 649,00 kr
 10. Pyjamasbyxor - Mandy
  As low as 349,30 kr Regular Price 499,00 kr
  30% OFF
 11. Mid Waist Bootcut Byxor - Peyton
  As low as 299,50 kr Regular Price 599,00 kr
  50% OFF
 12. Mid Waist Linnebyxor - Tanja
  As low as 599,00 kr
 13. Mid Waist Linnebyxor - Mila
  As low as 599,00 kr
Sida
Sortera på
Sätt fallande sortering
Visar x av y produkter

VI KAN BYXOR

Oavsett ifall du letar efter ett par kostymbyxor, jeans eller veganska läderbyxor har vi byxorna för dig. Våra kunder lovordar oss för hur bra passform våra byxor har, hur bekväma och stretchiga material vi använder och många säger att vi är den enda butiken där de hittar byxor som faktiskt passar dem. Vi specialiserar oss på byxor i olika längder som inte bara är den traditionella standard-längden - här hittar du byxor både till långa och korta personer. No more #shortgirlproblems och #tallgirlproblems när det kommer till byxor! Vårt sortiment har även byxor i olika midjehöjder som sträcker sig från highwaist till mid waist och low waist. För alla jeansälskare kan vi meddela att du både kan hitta wide leg jeans, straight leg jeans, bootcut jeans och skinny jeans hos oss.

PERFEKTA PASSFORMEN MED PERFEKTA BYXAN

Ute efter något lite mysigare än kostymbyxor? We got you. Självklart har vi även mysbyxor, pyjamasbyxor och linnebyxor som passar perfekt för lite mer avslappnade tillfällen. För dagar då du vill vara lite extra edgy har vi även cargobyxor, de är ju trots allt MADLADY-klassiker.